Duszony w piecu gulasz wołowy z marchewką, pasternakiem i jarmużem Lancinato

Duszony w piecu gulasz wołowy z marchewką, pasternakiem i jarmużem Lancinato
Duszony w piecu gulasz wołowy z marchewką, pasternakiem i jarmuż Lancinato może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 7 i kosztuje $4.59 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, marchew, olej z orzechów makadamia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Duszona wołowina z cebulą, słodkimi ziemniakami i pasternakiem, Pasty wołowe Herbed z marchewką i pasternakiem, oraz Zinfandel-duszone żeberka wołowe z puree Rozmarynowo-Pasternakowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia100
Magazyn