Duszona Wątroba Wołowa
Duszona wątroba wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 326 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, wodę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], Wątróbka Wołowa Z Grilla, oraz Śliczna Wątróbka Wołowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę, aż będzie miękka, ale nie rumiana.
Wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej i odstawić. Pokrój wątrobę na kawałki wielkości porcji, i usunąć wszelkie membrany.
W płytkim naczyniu wymieszać mąkę, sól i pieprz. Pogłębiać wątróbkę w mieszaninie mąki i umieścić na gorącej patelni. Szybko brązowieją wątrobę z każdej strony.
Włożyć cebulę na kawałki wątroby.
Wlać sos pomidorowy i wodę na wszystko na patelni, podnosząc kawałki wątroby, aby sos pomidorowy pokrył dno patelni.
Posypać wszystko oregano i dusić na małym ogniu przez 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Dostosuj sól i pieprz do smaku. Uważaj, aby nie przegotować, lub wątroba będzie trudne. Podaję to z puree ziemniaczanym i fasolką szparagową.