Dulce de Leche Bars
Batoniki Dulce de Leche mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brązowy cukier, masło, kawałki toffi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce de Leche Gooey Bars, oraz Serniki Dulce De Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać mąkę, owies, brązowy cukier i sól. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha. Wcisnąć 3/4 mieszanki w patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 10 minut. Tymczasem, w rondlu 1-quart, ciepła dulce de leche na małym ogniu 2 do 4 minut, często mieszając, aż lekko zmięknie.
Rozłóż dulce de leche na częściowo upieczonej skórce.
Posypać równomiernie kawałkami toffi i pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Chłodne 15 minut.
Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować pręty. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.