Drobiazg Ze Słodkich Ziemniaków
Przepis Słodki drobiazg ziemniaczany jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 321 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, blok 1/3 mniej tłustego twarogu, szczyptę soli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Drobiazg Ze Słodkich Ziemniaków, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Gulasz z słodkich ziemniaków i kiełbasy: koniec głodu na świecie jeden słodki ziemniak na raz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kostki ciasta w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 350 przez 15 minut lub do tosty, obracając raz.
Umieść 1/2 szklanki cukru, śmietany i twarogu w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Stopniowo dodawać mleko, ubijając, aż będzie gładkie.
Dodaj tosty kostek ciasta; złożyć delikatnie połączyć.
Umieść pozostałe 1/4 szklanki cukru, wanilii, soli i słodkich ziemniaków w dużej misce i ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka.
Łyżka pół mieszaniny ciasta do naczynia drobiazgowego lub szklanej miski 3-quart; top z połową mieszanki słodkich ziemniaków.
Posypać 1 łyżką kokosa na mieszaninie słodkich ziemniaków; top z połową bitej polewy. Powtórz warstwy; posypać pozostałą 1 łyżką orzecha kokosowego i orzechów pekan. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.