Donair może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 587 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, ocet, chlebek pita i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Lamb Donair White Pizza.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce, wymieszać mieloną wołowinę, bułka tarta, pieprz cayenne, papryka, cebula w proszku, czosnek w proszku, mielony czarny pieprz, i sól. Naciśnij do kwadratowego naczynia do pieczenia 8x8 cali lub naczynia do zapiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Całe świeże Jalapeno
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ramię
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Uncje Płynu świeżej Wody
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec przez 2 godziny w nagrzanym piekarniku, aż do ugotowania. Odstawić do ostygnięcia na co najmniej 1/2 godziny, mięso będzie kroić jeszcze lepiej, jeśli jest rzeczywiście całkowicie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Aby zrobić sos, połącz odparowane mleko, cukier i ocet w słoiku z pokrywką i dobrze wstrząśnij, aby zmiksować. Odstawić do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Gruby Czerwony Cukier
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, i odciąć cienkie plasterki bochenka mięsa. Smażyć plastry krótko na gorącej patelni, aż rumiane z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć z patelni i zachować ciepło. Flick trochę wody na gorącej patelni, i brązowy pieczywo pita trochę z każdej strony, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Załaduj jedną stronę pitas z plastrami mięsa, pomidorami i cebulą. Łyżka sosu nad nadzieniem, i złożyć pitas na pół, a następnie w kierunku środka. Voila, jesz!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala