Domowy Włoski Gulasz

Domowy Włoski Gulasz
Domowy Włoski gulasz to danie główne, które serwuje 8. Za $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 12g tłuszczu i w sumie 293 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka sera mozzarella, pomidorów w puszkach, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, który jest solidny. Spróbuj Włoski Gulasz Z Makaronu, Włoski gulasz Bonnie, oraz Włoski Gulasz Z Kurczaka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym nieprzywierającym rondlu pokrytym sprayem do gotowania ugotuj kiełbasę, cebulę, zieloną paprykę i czosnek, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, pieczarki, wodę, bulion i wino lub dodatkowy bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj makaron;podgrzej. Każdą porcję posyp 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz działa naprawdę dobrze z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon (pół butelki) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Restauracje w pobliżu obiektu Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon
Restauracje w pobliżu obiektu Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn