Domowy krem z zupy grzybowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj domowego kremu z zupy grzybowej. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka masła, skoncentrowany bulion z kurczaka, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowy krem z zupy grzybowej, Domowy krem z zupy grzybowej, oraz Domowy krem z zupy grzybowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3 Łyżki. masło w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać grzyby i smażyć 10 do 12 minut lub aż płyn odparuje.
Zmniejszyć ciepło do średniego. Roztopić pozostałe 5 łyżek. masło w holenderskim piekarniku.
Ubić w mące, aż będzie gładka; ubić 1 minutę. Stopniowo ubijamy śmietanę i kolejne 2 składniki. Gotować, ubijając stale, 2 minuty lub do stopienia i gładkie.
Zdjąć z ognia; wymieszać z grzybami. Zużyć natychmiast lub całkowicie schłodzić. Zamrozić w 1 1/4 szklanki porcji w plastikowych torebkach zamrażarki. Rozmrozić przed użyciem.
Uwaga: testowaliśmy z koncentratem Knorr Homestyle.