Domowe Paluszki Mozzarella
Domowe paluszki Mozzarella może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 203 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mleko, przyprawioną bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Domowe Paluszki Mozzarella, Paluszki Mozzarella, oraz Paluszki Mozzarella.
Instrukcje
Jajka ubić w misce do miksowania.
Ubij mleko, a następnie odstaw na bok.
Okruchy chleba umieścić w plastikowej torbie i odstawić.
Oddziel i umieść owijkę z jajkiem na powierzchni roboczej za pomocą jednej z końcówek skierowanych w Twoją stronę. Zwilżyć dwie skrajne krawędzie owijki wodą.
Umieść kij z serem na najbliższym rogu i zwinąć go w 1/3 drogi, złożyć na prawym I lewym rogu, a następnie kontynuować toczenie do końca, naciskając, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałym sznurkiem paluszków serowych i owijek z jajkiem.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Zanurz paluszki mozzarelli w umyciu jajecznym, a następnie wrzuć bułkę tartą. Gotować w partiach w gorącym oleju, aż chrupiące i złocisty brązowy, 3 do 4 protokół.