Domowe Milanos

Domowe Milanos
Domowe Milanos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz jajko, masło, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 131 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Miętowe Milanos, Mumia Milanos, oraz Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto na ciastka: Rozgrzej piekarnik do 300° i ułóż dwa arkusze ciastek pergaminem i odstaw na bok.Użyj sita, aby przesiać skrobię kukurydzianą i mąkę razem. Za pomocą miksera ręcznego lub stojącego (wyposażonego w przystawkę do łopatek), masło, cukier, syrop kukurydziany, soda oczyszczona, sól, mleko w proszku i aromaty (jeśli są używane). Krem przez około 5 minut na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Mniej więcej w połowie mieszania zeskrobać miskę gumową szpatułką.Po 5 minutach, gdy mikser nadal działa, dodaj całe jajko i wymieszaj, aż do całkowitego włączenia.Włącz mikser do niskiego poziomu i dodaj połowę mieszanki skrobi / mąki. Po włączeniu dodać jedno białko jaja. Powtórzyć z pozostałą mąką i białkiem jajka. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednorodności; wyłączyć mikser.Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść ciasto do worka rurowego, wyposażonego w gładką końcówkę 1/2".
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
SkrobiaSkrobia
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Pipe i piec ciasteczka: Pipe smidgen ciasta cookie na wszystkich czterech rogach obu arkuszy pergaminu. Następnie odwróć pergamin, aby rogi ciasta dotykały bezpośrednio arkusza ciastek. Użyj palców, aby wygładzić pergamin. Teraz pergamin jest "przyklejony" do arkusza ciastek i nie ślizga się podczas rury.Dążyć do rur ciasteczka 30 do tacy, w pięciu rzędach po sześć. Rura ciasteczka trochę więcej niż pół cala szerokości i 2 " długości. Aby wyprasować, trzymaj torebkę z ciastem tak, aby końcówka była prostopadła do tacy i tylko około 1/8" od powierzchni. Naprawdę, masz na celu rozmaz ciasta się, a nie Rury go. Wyciśnij worek, aby rozpocząć układanie i gdy tylko ciasto uderzy w powierzchnię tacy, natychmiast przeciągnij końcówkę o dwa cale w prawo (w lewo, jeśli jesteś leworęczny). Zatrzymaj orurowanie i przesuń końcówkę lekko w kierunku środka ciastka. Podnieś końcówkę prosto do góry. Dzięki temu każde ciastko będzie miało owalny kształt z grubsza przypominającym sztangę obrzękiem na każdym końcu i szczytem ciasta na jednym końcu. Oczywiście, można rur ciasteczka do dowolnego kształtu chcesz. Po prostu uważaj, że wszystkie są mniej więcej tej samej wielkości, więc będą razem ładnie kanapki. Jeśli jesteś perfekcjonistą i jesteś niezadowolony z pracy w rurociągach, możesz użyć gumowej szpatułki, aby zeskrobać ciasto z powrotem i do torby. Daj sobie świeży arkusz pergaminu i zacznij od nowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I CukierkiRóżne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I Cukierki
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Piec przez 25 minut, obracając tace w połowie, lub do momentu, gdy ciasteczka po prostu nabrały najmniejszego złotego koloru na krawędziach, ale są inaczej dość anemiczne. Jeśli zauważysz, że ciasteczka zaczynają brązowieć wcześnie, twój piekarnik może być trochę gorący, a twoje ciasteczka zakończą się wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Wyjąć ciasteczka z piekarnika i odstawić, jeszcze na arkuszach ciastek, aż do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Zrób ganache:w bardzo małym garnku przynieś śmietanę na wolnym ogniu. Wyłączyć ogień i dodać czekoladę, wanilię (lub inny smak) i sól. Delikatnie mieszaj trzepaczką, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Bardziej energicznie ubijać, aby połączyć ganache. Jeśli mieszanina wydaje się lekko zsiadłe lub grudkowaty, mżawka w trochę dodatkowego kremu, jedna łyżka stołowa na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Ubijaj cały czas, aż ganache będzie gładki.Użyj szpatułki, aby przenieść ganache do worka rurowego pasującego do zwykłej końcówki 1/4".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Napełnianie i kończenie ciasteczek: Zacznij dopasowywać ciasteczka w pary, które pasują, od dołu do dołu, razem ładnie. Nie martw się, jeśli nie pasują do siebie, po prostu chcesz się upewnić, że sparujesz największe i najmniejsze ciasteczka, aby nie było ogromnej rozbieżności między parami.Ułóż połowę ciastek do dna, z ich kolega siedzi tuż obok, dna w dół.Rura 1 " pasek ganache w dół środka każdego DNA-up cookie (zatrzymując się trochę nieśmiały z każdego końca). Każde ciastko pokryte ganaszem należy ułożyć na wierzchu, używając palców, aby delikatnie przycisnąć ciastka razem i wypchnąć ganasz aż do spłynięcia z brzegami.Powtarzaj, aż wszystkie ciasteczka zostaną umieszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Yerba MateYerba Mate
9
Umieścić ciasteczka w lodówce i schłodzić przez 10 minut. Gdy ciasteczka wystygną, przenieś je do hermetycznego pojemnika, umieszczając arkusz pergaminu między warstwami.Przechowywać w temperaturze pokojowej przez tydzień lub dwa tygodnie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn