Domowe Milanos
Domowe Milanos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz jajko, masło, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 131 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Miętowe Milanos, Mumia Milanos, oraz Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto na ciastka: Rozgrzej piekarnik do 300° i ułóż dwa arkusze ciastek pergaminem i odstaw na bok.Użyj sita, aby przesiać skrobię kukurydzianą i mąkę razem. Za pomocą miksera ręcznego lub stojącego (wyposażonego w przystawkę do łopatek), masło, cukier, syrop kukurydziany, soda oczyszczona, sól, mleko w proszku i aromaty (jeśli są używane). Krem przez około 5 minut na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Mniej więcej w połowie mieszania zeskrobać miskę gumową szpatułką.Po 5 minutach, gdy mikser nadal działa, dodaj całe jajko i wymieszaj, aż do całkowitego włączenia.Włącz mikser do niskiego poziomu i dodaj połowę mieszanki skrobi / mąki. Po włączeniu dodać jedno białko jaja. Powtórzyć z pozostałą mąką i białkiem jajka. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednorodności; wyłączyć mikser.Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść ciasto do worka rurowego, wyposażonego w gładką końcówkę 1/2".
Pipe i piec ciasteczka: Pipe smidgen ciasta cookie na wszystkich czterech rogach obu arkuszy pergaminu. Następnie odwróć pergamin, aby rogi ciasta dotykały bezpośrednio arkusza ciastek. Użyj palców, aby wygładzić pergamin. Teraz pergamin jest "przyklejony" do arkusza ciastek i nie ślizga się podczas rury.Dążyć do rur ciasteczka 30 do tacy, w pięciu rzędach po sześć. Rura ciasteczka trochę więcej niż pół cala szerokości i 2 " długości. Aby wyprasować, trzymaj torebkę z ciastem tak, aby końcówka była prostopadła do tacy i tylko około 1/8" od powierzchni. Naprawdę, masz na celu rozmaz ciasta się, a nie Rury go. Wyciśnij worek, aby rozpocząć układanie i gdy tylko ciasto uderzy w powierzchnię tacy, natychmiast przeciągnij końcówkę o dwa cale w prawo (w lewo, jeśli jesteś leworęczny). Zatrzymaj orurowanie i przesuń końcówkę lekko w kierunku środka ciastka. Podnieś końcówkę prosto do góry. Dzięki temu każde ciastko będzie miało owalny kształt z grubsza przypominającym sztangę obrzękiem na każdym końcu i szczytem ciasta na jednym końcu. Oczywiście, można rur ciasteczka do dowolnego kształtu chcesz. Po prostu uważaj, że wszystkie są mniej więcej tej samej wielkości, więc będą razem ładnie kanapki. Jeśli jesteś perfekcjonistą i jesteś niezadowolony z pracy w rurociągach, możesz użyć gumowej szpatułki, aby zeskrobać ciasto z powrotem i do torby. Daj sobie świeży arkusz pergaminu i zacznij od nowa.
Piec przez 25 minut, obracając tace w połowie, lub do momentu, gdy ciasteczka po prostu nabrały najmniejszego złotego koloru na krawędziach, ale są inaczej dość anemiczne. Jeśli zauważysz, że ciasteczka zaczynają brązowieć wcześnie, twój piekarnik może być trochę gorący, a twoje ciasteczka zakończą się wcześniej.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika i odstawić, jeszcze na arkuszach ciastek, aż do całkowitego ostygnięcia.
Zrób ganache:w bardzo małym garnku przynieś śmietanę na wolnym ogniu. Wyłączyć ogień i dodać czekoladę, wanilię (lub inny smak) i sól. Delikatnie mieszaj trzepaczką, aż czekolada się rozpuści.
Bardziej energicznie ubijać, aby połączyć ganache. Jeśli mieszanina wydaje się lekko zsiadłe lub grudkowaty, mżawka w trochę dodatkowego kremu, jedna łyżka stołowa na raz.
Ubijaj cały czas, aż ganache będzie gładki.Użyj szpatułki, aby przenieść ganache do worka rurowego pasującego do zwykłej końcówki 1/4".
Napełnianie i kończenie ciasteczek: Zacznij dopasowywać ciasteczka w pary, które pasują, od dołu do dołu, razem ładnie. Nie martw się, jeśli nie pasują do siebie, po prostu chcesz się upewnić, że sparujesz największe i najmniejsze ciasteczka, aby nie było ogromnej rozbieżności między parami.Ułóż połowę ciastek do dna, z ich kolega siedzi tuż obok, dna w dół.Rura 1 " pasek ganache w dół środka każdego DNA-up cookie (zatrzymując się trochę nieśmiały z każdego końca). Każde ciastko pokryte ganaszem należy ułożyć na wierzchu, używając palców, aby delikatnie przycisnąć ciastka razem i wypchnąć ganasz aż do spłynięcia z brzegami.Powtarzaj, aż wszystkie ciasteczka zostaną umieszczone.
Umieścić ciasteczka w lodówce i schłodzić przez 10 minut. Gdy ciasteczka wystygną, przenieś je do hermetycznego pojemnika, umieszczając arkusz pergaminu między warstwami.Przechowywać w temperaturze pokojowej przez tydzień lub dwa tygodnie w lodówce.