Dip z provolone i cebulą
Dip z cebulą i provolonem zajmuje około 40 minut od początku do końca. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański laktoovo jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 56 centów za porcję . Ta przystawka ma 255 kalorii , 7 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Jeśli masz majonez, ser provolone, cebulę vidalian i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 31% . Ta ocena jest raczej słaba. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Dip z karmelizowanej cebuli , Hot Knots With Sweet Onion Dip i Dip z karmelizowanej cebuli .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
W średniej wielkości misce wymieszaj cebulę, majonez i ser provolone.
Przełożyć do małego naczynia żaroodpornego.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż cebula zmięknie, a wierzch będzie złoty.