Dip z gorącą kiełbasą Anne
Anne 's Hot Sausage Dip może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d' oeuvre. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka chipsów kukurydzianych, twarogu, ostrego sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip z gorącą kiełbasą Anne, oraz Anne-Marie Nichols dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę na dużej patelni, mieszając, aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; dobrze odcedzić.
Odcedzić pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles, zastrzegając 1/4 szklanki płynu.
Wymieszać razem kiełbasę, pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles, reserved płyn, i serek śmietankowy. Łyżkę do lekko natłuszczonego 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia; posypać serem Cheddar.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do bąbelków.
Podawać z chipsami kukurydzianymi.