Dip z wędzonego pstrąga jest bezglutenowe i pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Przepis ten służy 3. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką przyprawy z owoców morza, śmietanę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg Wędzony, Dip Wędzonego Pstrąga, oraz Pstrąg Wędzony podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rękoma w rękawiczce włóż rybę do miski, usuwając skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj majonez, śmietanę, pietruszkę, przyprawę z owoców morza i pieprz i delikatnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Dodaj sok z cytryny i wrzuć jeszcze raz, aby wymieszać. Polać terriną i posypać posiekanym szczypiorkiem jako ozdobą.