Dip Do Squasha
Dip do squasha może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 148 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, ser kozi, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip Do Pizzy, Dip SMOBY Bakłażan, oraz Indian 7 Layer Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Szczotkować ściętą stronę połówek squasha z odrobiną oliwy z oliwek i umieścić je naoliwioną stroną w dół na blasze do pieczenia.
Odetnij wierzch z główki czosnku i skrop na nim pozostałą oliwę z oliwek. Owinąć w folię aluminiową i umieścić na blasze do pieczenia z kabaczka.
Piec około 40 minut, lub do momentu, gdy squash można łatwo przekłuć widelcem. Wyjmij dynię ze skóry i umieść w misce do serwowania. Wycisnąć ząbki czosnku ze skórek, i do miski z dyni. Mash aż gładka. Wymieszać z kozim serem i sokiem z cytryny, aż dobrze wymieszane.
Na wierzch posypać orzechami włoskimi.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.