Deviled Eggs
Przepis Deviled Eggs może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3538 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, tabasco, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Pierwsze Jajka ugotować na twardo. (Zobacz jak zrobić jajka na twardo.) W połowie drogi napełnij duży rondel wodą i delikatnie dodaj jajka. Przykryj jaja co najmniej centymetrem wody.
Dodaj łyżeczkę octu do wody (pomoże to zawierać białka jaj przed wyciekiem, jeśli którykolwiek z muszli pęknie podczas gotowania).
Dodaj szczyptę soli do wody. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić pod przykryciem na 12-15 minut.
Spuścić gorącą wodę z patelni i przepuścić zimną wodę nad jajkami. (W tym momencie, jeśli złamiesz skorupki jaj podczas chłodzenia jaj, ułatwi to obieranie skorupek.)
Odstawić do zimnej wody na kilka minut, zmieniając wodę, jeśli to konieczne, aby utrzymać ją w chłodzie.2 jajka obrać. Używając ostrego noża, pokrój każde jajko na pół, wzdłuż. Delikatnie wyjąć połówki żółtka i umieścić w małej misce do mieszania. Ułóż połówki białka na półmisku. 3 za pomocą widelca rozgnieść żółtka i dodać musztardę, majonez, cebulę, tabasco oraz posypać solą i pieprzem. Łyżka mieszaniny żółtka do połówek białka jaja.