Deser Z Szarlotki
Potrzebujesz lacto ovo wegetariański deser? Deser z szarlotki może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 18g tłuszczu i w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, mieloną gałkę muszkatołową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Deser Z Szarlotki, Deser Z Szarlotką, oraz Szarlotka Deser Pizza.
Instrukcje
W małej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajko.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową; Dodaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Dodaj jabłko i orzechy włoskie.
Przenieś do natłuszczonego 7 cali. talerz do ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 25-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
W małym rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo mieszaj wodę, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; dodać masło i wanilię.
Podawać na ciepło z deserem.
Polecane wino: Prosecco, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling
Szarlotka w menu? Spróbuj połączyć się z Prosecco, Moscato d ' Asti i Late Harvest Riesling. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie przytłoczą szarlotki. Villa Sandi Prosecco Superiore z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Villa Sandi Prosecco Superiore]()
Villa Sandi Prosecco Superiore
Aromaty i smaki Złotego Jabłka, owoców pestkowych i miodu są zrównoważone żywą kwasowością i pysznym finiszem.Mieszanka: 85% Glera, 15% Chardonnay