Deep Dish ciasto Śliwkowo-migdałowe

Deep Dish ciasto Śliwkowo-migdałowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Deep Dish śliwka i ciasto migdałowe spróbować. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 747 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bitej śmietany, masła, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Deep Dish ciasto Śliwkowo-migdałowe, Deep-dish Plum Pie, oraz Deep-Dish Plum Cobbler.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 9-calowa patelnia ze sprężyną
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Jeśli za pomocą nasion anyżu, lekko toast je na patelni na średnim ogniu, aż aromatyczne, 2 protokół. Zmiel w młynku do przypraw lub zaprawie i tłucz aż będzie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Masło i cukier połączyć w robocie kuchennym, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj jajko, nasiona anyżu, jeśli używasz, wanilię i sól i pulsuj, aby połączyć. (Może to wyglądać szorstko i twarogowo, ale nie martw się, wszystko wraca do siebie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Dodać około połowy mąki i pulsować szybko 3 do 4 razy, aby włączyć. Zeskrobać krawędzie procesora i dodać pozostałą mąkę. Pulsuj wystarczająco, aby zrobić grube, kruche ciasto. Wciśnij ciasto na dno i po bokach 9-calowej sprężyny, aby utworzyć cienką, równą warstwę (patrz zdjęcie), używając woskowanego papieru do wygładzenia. Zamrozić skórkę podczas przygotowywania nadzienia.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Pulse 1 1/4 szklanki migdałów w robocie kuchennym, aż bardzo drobno zmielone (należy uważać, aby nie nad przetwarzania orzechów lub mogą stać się tłuste).
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przenieść orzechy do miski. W tym samym procesorze, połączyć masło i cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać cynamon i nadal pulsować aż równomiernie połączone. Zeskrobać boki miski i pulsować w jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj zarezerwowane migdały i pulse aż tylko mieszane. Ułóż śliwki ścięte bokiem, nad skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
5
Rozprowadzić nadzienie na wierzchu i wygładzić małą szpatułką przesuniętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
6
Posypać pozostałymi migdałami i wstawić do zamrażalnika na 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Piec ciasto, aż puffs napełniania i jest złoty, ale nadal lekko miękki w środku, 1 godzina 15 minut na patelni z dnem szklanym, lub 1 godzina 30 minut na patelni aluminiowej. Jeśli skorupa zaczyna się brązowieć, przykryj ciasto folią podczas ostatnich 15 minut gotowania. Po zakończeniu ciasta wyłącz piekarnik i otwórz drzwiczki. Schłodzić ciasto w piekarniku przez 15 minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Podawać w temperaturze pokojowej z lodami lub lekko osłodzoną bitą śmietaną.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Osłodzona Bita śmietanaLekko Osłodzona Bita śmietana
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1
- Ciasto można złożyć i zamrozić do 2 tygodni wcześniej.
2
Piec zamrożone ciasto przez około 1 1/2 godziny. -
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Pieczone ciasto można szczelnie zawijać i przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrażać do 2 tygodni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn