Decadent Butterscotch Flan
Decadent Butterscotch Flan może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 53 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Spróbuj My Simple Custard Flan (Filipino Leche Flan), Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso), oraz Flan de Arroz con Leche (ryż Pudding Flan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. masło osiem indywidualnych 6 uncji budyń kubki. Wyłożyć dużą patelnię do pieczenia lub pieczenia za pomocą podwojonego ręcznika papierowego. Odstawić. Doprowadzić 5 szklanek wody do wrzenia na średniej patelni.
Umieść 1 łyżkę lodów Smucker ' s Butterscotch do każdego kubka kremu.
Ubić razem twarożek, cukier i wanilię mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim, aż będzie gładka. Zmiksować w mleku. Masę jajeczną podzielić równomiernie na 8 kubków kremu.
Umieścić kubki w przygotowanej patelni.
Na większą patelnię ostrożnie wlać wrzącą wodę, do poziomu w połowie boków kubków kremu.
Piec 35 do 40 minut lub aż nóż do parowania włożony w połowie drogi między patelnią a środkiem nadzienia wyjdzie czysty. Nie przegotować.
Wyjąć kubki z gorącej kąpieli wodnej i schłodzić na stojaku przez 1 godzinę lub do temperatury pokojowej. Ostrym cienkim nożem poluzuj krawędź kremu. Odwróć kubki na poszczególne talerze do serwowania.
Odstawić na kilka sekund.
Usuń filiżankę i łyżkę pozostałą polewą na dnie filiżanki nad kremem.
Posypać gałką muszkatołową.