Daikon rzodkiewka nadziewana Flatbread / mooli Parathan jest wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1190 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz proszek jeera, chili w proszku, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Daikon Rzodkiewka Nadziewana Flatbread / Mooli Paratha, Mooli Ka Paratha (rzodkiewka wypełniona Flatbread), oraz Mooli Paratha, jak zrobić Mooli Parathas lub rzodkiewka Paratha dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.