Czwórka-Chile Chili

Czwórka-Chile Chili
Przepis czwarty-Chile Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 5,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Jeśli masz paprykę, cebulę, chipotle chiles w sosie adobo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 80% to danie jest super. Podobne przepisy to 7th Annual Chili Contest: wpis # 5-Spicy Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2
Dodać połowę mielonej wołowiny w dużych kawałkach i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż brązowy na dnie, o 4 protokół. Wymieszać i gotować, aż większość różowy zniknie, o 3 protokół; zachować mięso w dużych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Przenieść na talerz i powtórzyć z pozostałym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu z zapiekanki.
5
Dodać cebulę, czosnek i jalapeos i gotować na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać proszek ancho i paprykę i gotować na małym ogniu, często mieszając, aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
7
Dodać pastę pomidorową i gotować, mieszając, aż pasta będzie błyszcząca i zacznie brązowieć, o 5 protokół. Wymieszaj pomidory i ich soki, bulion z kurczaka i gotowaną wołowinę oraz wszelkie nagromadzone soki. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
8
Dodaj fasolkę, Chipotle i oregano i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut dłużej. Doprawić solą, pieprzem i dużą szczyptą cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Wyjąć z ognia i odstawić na co najmniej 20 minut. Podgrzać przed podaniem.
10
Podawać chili w miseczkach, zwieńczone obfite posypanie kolendry. Podaj kwaśną śmietanę przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodać do przodu: chili można przechowywać w lodówce do 4 dni i zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Castellroig Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn