Cztery Składniki Nutella Peanut Butter Cakes

Cztery Składniki Nutella Peanut Butter Cakes
Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 98 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 371 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, jajko, łyżkę pasty nutella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Peanut Butter Nutella Precel and Peanut Snack Mix.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia lub smar mini cupcake / muffin pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć masło orzechowe, Nutella i jajko w średniej misce i ubijać, aż gładkie i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mąkę i ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Łyżkę ciasta przełożyć do przygotowanych puszek muffinowych (ok. 3/4 pełnych).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
5
Piec około 10 minut, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta. Ustaw na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn