Cztery Składniki Nutella Peanut Butter Cakes
Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 98 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 371 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, jajko, łyżkę pasty nutella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Peanut Butter Nutella Precel and Peanut Snack Mix.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia lub smar mini cupcake / muffin pan.
Połączyć masło orzechowe, Nutella i jajko w średniej misce i ubijać, aż gładkie i dobrze wymieszane.
Dodać mąkę i ubijać do wymieszania.
Łyżkę ciasta przełożyć do przygotowanych puszek muffinowych (ok. 3/4 pełnych).
Piec około 10 minut, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta. Ustaw na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.