Czosnkowe Skrzydełka Parmezanu
Czosnek parmezan skrzydełka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 1507 kalorii, 109G białka, oraz 101 g tłuszczu. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrzydełek z kurczaka, grubo zmielony pieprz, szary musztarda poupon dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czosnkowe Skrzydełka Parmezanu, Czosnek Parmezan Skrzydełka (Low Carb), oraz Skrzydełka Czosnkowe Parmezan.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W płytkim naczyniu wymieszać okruchy krakersów, parmezan i przyprawy.
Kurczak zalać musztardą, następnie zawijać w mieszaninie okruchów aż do równomiernego pokrycia.
Umieścić na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 35-40 min. lub do złotego koloru, obracając się po 20 min.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.