Czosnkowe Mahimahi z masłem szałwiowym
Czosnek-Studded Mahimahi z masłem szałwiowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,82 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mahimahi, sól, szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Prosciutto i owinięte szałwią Mahimahi, Dorsz Z Masłem Czosnkowym Szałwiowym, oraz Czosnek Szałwia Masło Krewetki.
Instrukcje
Czosnek umieścić w małym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Odcedzić i lekko ostudzić. Zrobić kilka małych szczelin na zewnątrz filetów; stuff z czosnkiem.
Umieścić filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Połącz masło, szałwię, sól i pieprz; rozprowadź równomiernie na filetach.
Piec w temperaturze 475 przez 13 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.