Czosnek Zioła Chleb Twisty
Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnkowe Zawijasy Ziołowe, Czosnkowo-Ziołowe Twisty Serowe, oraz Czosnkowo-Ziołowe Twisty Serowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° z regałami w górnej i dolnej części. Lekko olej 2 duże (17-na 13-calowe) blachy do pieczenia.
W małej misce wymieszać rozmaryn, tymianek, 1/4 szklanki sera, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszaj razem olej, czosnek i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w innej misce.
Podziel ciasto na pół. Utrzymując połowę ciasta pokrytą ręcznikiem kuchennym (Nie ściereczką frotte), delikatnie rozwałkuj drugą połowę w prostokąt o wymiarach 15 na 10 cali na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta. (Użyj rąk, aby wyciągnąć rogi. Jeśli ciasto jest bardzo elastyczne, przykryj ręcznikiem i pozostaw około 3 minut.)
Posyp połowę ciasta (w poprzek) połową mieszanki ziół, następnie złóż ciasto na pół w poprzek i lekko zwiń, tworząc w przybliżeniu prostokąt o wymiarach 10 na 8 cali.
Pokrój wzdłuż na 9 pasków (mniej niż 1 cal szerokości) za pomocą koła do pizzy lub ostrego ciężkiego noża. Utrzymując pozostałe paski pokryte ręcznikiem kuchennym, przekręć każdy pasek z obu końców i umieść na blasze do pieczenia, układając skręty w odległości 1 cala.
Posmarować 1 łyżką oleju czosnkowego i odstawić, tworząc Pozostałe skręty chleba.
Rozwałkuj i uformuj więcej skrętów chleba z pozostałym ciastem i mieszaniną ziół, a następnie ułóż na innym arkuszu.
Posmaruj 1 łyżką oleju czosnkowego i odstaw 5 minut.
Piec skręty chleba, przełączanie pozycji arkuszy w połowie, aż złoty, 20 do 25 minut w sumie.
W międzyczasie na płytkiej patelni wymieszać natkę pietruszki i pozostałe 3/4 szklanki sera.
Bezpośrednio po upieczeniu zmiażdżyć bułkę z pozostałym olejem czosnkowym, następnie zwinąć w natkę pietruszki i ser aż do obtarcia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Bułka może być pieczona, ale nie powlekana, 2 godziny wcześniej. Podgrzej na dużej blasze do pieczenia w piekarniku 177°, aż będzie gorąco, 3 do 5 minut, następnie posmaruj olejem czosnkowym i zwiń pietruszkę i ser.