Czerwony aksamitny tort B. Smitha

Czerwony aksamitny tort B. Smitha
Red Velvet Cake B. Smitha wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 504 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, serek, maślanka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to spowodowane ciasteczkowym szaleństwem. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Smith Island Ten-Layer Cake, oraz Tort Kawowy Kate Smith dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Spryskaj dwie 9-calowe okrągłe Patelnie mąką z dodatkiem sprayu do gotowania lub pocieraj ze skracaniem i pyłem z mąką.Mąkę tortową, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
(duża Tuba)(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Wymieszać maślankę, barwnik spożywczy, wanilię i ocet w małej misce lub dużej szklance; odstawić.Beat cukru i masła w dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, aż światło i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodawać jajka po 1 na raz, ubijając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
4
Dodać 1/3 mieszanki mąki i mieszać aż do wymieszania. Wymieszaj połowę maślanki, a następnie kolejną trzecią mieszanki mąki. Wymieszać z pozostałą maślanką i wreszcie pozostałą mieszaniną mąki. Energicznie mieszać, aż grudki znikną lub ubić na małej prędkości miksera.Dziel ciasto między patelniami i piecz ciasta na środkowym stojaku przez 25-28 minut lub aż drewniany szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty.Schłodzić w patelniach na stojakach 10 minut. Ciasto obrócić na stojaki; całkowicie ostudzić.Na lukier: Beat twarogu i masła w dużej misce, aż będzie gładka. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać cukier puder i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn