Dodaj kiełbasę, cebula i czosnek i smażyć, aż cebula jest brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Wymieszaj fasolę z sokami, bulionem i przyprawą kreolską. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż smaki są mieszane i mieszanina jest bardzo gęsta, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Podziel ugotowany ryż między Duże płytkie miski do zupy. Łyżka mieszanki fasoli na ryżu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
4
Divide cooked rice among large shallow soup bowls. Spoon bean mixture over rice and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)