Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany
Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany To bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka pieczonego pieprzu puree, czernienie przyprawy, sok warzywny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana kasza kukurydziana z chili i serem Fontina, Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, oraz Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do smaków: w misce wymieszać kukurydzę, zieloną cebulę, żółtą cebulę, ocet, sok warzywny i trochę soli i pieprzu, dobrze wymieszać. Trzymaj w lodówce przez 30 minut do 1 godziny, aby marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sok Warzywny
Cebula żółta
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Do kaszy: w głębokim rondelku rozgrzać bulion z kurczaka na średnim ogniu. Zagotuj wywar na wolnym ogniu, a następnie dodaj sól i pieprz. Zmniejszyć ciepło do średniego. Następnie powoli dodajemy kaszę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Ubijając stale, gotować aż zgęstnieje, 10 do 12 protokół. Po ugotowaniu doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie trzymaj ciepło do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Podgrzać patelnię z olejem grapseed. Następnie dodać cebulę i gotować, aż karmelizowane, 3 protokół. Po ugotowaniu cebuli zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dodać sok jabłkowy. Pozostawić do zmniejszenia soku na 1 minutę, a następnie dodać przecier pieprzowy. Mieszać do włączenia smaków i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
Podgrzej patelnię z grubym dnem na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać olej z pestek winogron i ogrzać przez 2 minuty. Następnie posyp skórkę ryby czerniejącą przyprawą i zapieczętuj na stronie skóry przez 3 minuty. Po" zaczernieniu " strony Skóry, Odwróć, zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 3 minuty na mięsistej stronie. Po całkowitym ugotowaniu, miarka 2 uncje sosu na talerzu, a następnie kilka kaszy. Top z gotowaną rybą. Na koniec zakątek ryby z odrobiną smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.