Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany

Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany
Czerniejący Lucjan, sos z czerwonej papryki, kasza serowa i przysmak kukurydziany To bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka pieczonego pieprzu puree, czernienie przyprawy, sok warzywny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana kasza kukurydziana z chili i serem Fontina, Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, oraz Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do smaków: w misce wymieszać kukurydzę, zieloną cebulę, żółtą cebulę, ocet, sok warzywny i trochę soli i pieprzu, dobrze wymieszać. Trzymaj w lodówce przez 30 minut do 1 godziny, aby marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sok WarzywnySok Warzywny
Cebula żółtaCebula żółta
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Do kaszy: w głębokim rondelku rozgrzać bulion z kurczaka na średnim ogniu. Zagotuj wywar na wolnym ogniu, a następnie dodaj sól i pieprz. Zmniejszyć ciepło do średniego. Następnie powoli dodajemy kaszę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Ubijając stale, gotować aż zgęstnieje, 10 do 12 protokół. Po ugotowaniu doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie trzymaj ciepło do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Podgrzać patelnię z olejem grapseed. Następnie dodać cebulę i gotować, aż karmelizowane, 3 protokół. Po ugotowaniu cebuli zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dodać sok jabłkowy. Pozostawić do zmniejszenia soku na 1 minutę, a następnie dodać przecier pieprzowy. Mieszać do włączenia smaków i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
Podgrzej patelnię z grubym dnem na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać olej z pestek winogron i ogrzać przez 2 minuty. Następnie posyp skórkę ryby czerniejącą przyprawą i zapieczętuj na stronie skóry przez 3 minuty. Po" zaczernieniu " strony Skóry, Odwróć, zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 3 minuty na mięsistej stronie. Po całkowitym ugotowaniu, miarka 2 uncje sosu na talerzu, a następnie kilka kaszy. Top z gotowaną rybą. Na koniec zakątek ryby z odrobiną smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawSos
Magazyn