Czekoladowy tort Sin z kremem Espresso
Czekoladowy tort Sin z kremem Espresso to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i zbierz jagody, jajka, krem do espresso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Czekoladowe Espresso i kremowe ciasto Pops, Miękkie ciasto czekoladowe z lodami Espresso, oraz Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną.
Instrukcje
Czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle na gorącej, Nie wrzącej wodzie, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połączyć jajka i cukier w dużej misce. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać schłodzoną czekoladę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Wlać ciasto do maślanej, wyłożonej woskiem, głębokiej na 9 cali okrągłej patelni do ciast.
Umieść patelnię tortową na dużej płytkiej patelni.
Dodaj ciepłą wodę do płytkiej patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut. Wyłączyć piekarnik; odstawić do piekarnika 50 więcej minut lub do zestawu.
Wyjąć patelnię z kąpieli wodnej i całkowicie schłodzić ciasto na patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 2 godziny. Poluzuj krawędzie ciasta łopatką i odwróć ciasto na talerz do serwowania.
Pokroić w kliny, a na wierzchu wymieszać lub łyżkę kremu Espresso. Wierzch z mieszanymi jagodami i gałązkami mięty.