Czekoladowy Sernik Z Marmuru Matowego

Czekoladowy Sernik Z Marmuru Matowego
Czekoladowy Sernik z matowego marmuru wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, czekoladowe okruchy graham cracker, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sernik Czekoladowo-Marmurowy, Sernik Czekoladowo-Marmurowy, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Owiń Na zewnątrz 10-calową patelnię sprężynową folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Wymieszać okruchy czekolady graham cracker, 3 łyżki cukru, i masło w misce, aż dokładnie połączone; naciśnij na dno patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Graham Cracker OkruchyCzekolada Graham Cracker Okruchy
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Ciasto pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Wyjąć patelnię z piekarnika. Obróć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W misce do mieszania, ubić serek przez kilka sekund z mikserem elektrycznym ustawionym na średniej prędkości, aż puszysty i gładki. Ubić w 3/4 szklanki cukru i mąki, aż mieszanina będzie gładka; ubić jajka, jeden po drugim, a następnie mleko i ekstrakt waniliowy. Beat nadzienie serek do bardzo gładkie i dobrze połączone, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Łyżka 2/3 nadzienia z serem śmietankowym do patelni w równomiernej warstwie na skórce. Roztopić 3 uncje czekoladowych chipsów na małym ogniu w rondlu, stale mieszając, aż będzie gładka i wymieszać w pozostałej trzeciej części nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Wlać nadzienie czekoladowe w wirowy wzór na białym nadzieniu; użyj noża stołowego, aby przeciąć nadzienie i obracać je w dekoracyjny marmurowy wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Umieść patelnię springform na patelni i dodaj wystarczającą ilość wody do patelni, aby osiągnąć głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Umieść patelnię springform z kąpielą wodną do pieczenia w piekarniku i piecz, aż nadzienie zostanie ustawione, 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Po zakończeniu pieczenia wyjmij patelnię springform z łaźni wodnej i ustaw patelnię na stojaku chłodzącym na 10 minut; usuń folię z okolic patelni. Poluzuj krawędź sernika z patelni cienkim, ostrym nożem. Zwolnij sprężynę z patelni, zdejmij pierścień i pozostaw sernik do ostygnięcia jeszcze przez 15 minut. Owinąć sernik w folię i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
11
Aby lukier, stopić 8 uncji chipsów czekoladowych w rondlu na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka, i wymieszać w śmietanie, aż będzie gładka i dobrze połączone. Zamrozić sernik lukrem i przechowywać w lodówce 10 minut, aby ustawić lukier przed podaniem. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn