Czekoladowy Sernik Z Marmuru Matowego

Czekoladowy Sernik Z Marmuru Matowego
Czekoladowy Sernik z matowego marmuru wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, czekoladowe okruchy graham cracker, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sernik Czekoladowo-Marmurowy, Sernik Czekoladowo-Marmurowy, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Owiń Na zewnątrz 10-calową patelnię sprężynową folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać okruchy czekolady graham cracker, 3 łyżki cukru, i masło w misce, aż dokładnie połączone; naciśnij na dno patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Graham Cracker OkruchyCzekolada Graham Cracker Okruchy
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ciasto pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć patelnię z piekarnika. Obróć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W misce do mieszania, ubić serek przez kilka sekund z mikserem elektrycznym ustawionym na średniej prędkości, aż puszysty i gładki. Ubić w 3/4 szklanki cukru i mąki, aż mieszanina będzie gładka; ubić jajka, jeden po drugim, a następnie mleko i ekstrakt waniliowy. Beat nadzienie serek do bardzo gładkie i dobrze połączone, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Łyżka 2/3 nadzienia z serem śmietankowym do patelni w równomiernej warstwie na skórce. Roztopić 3 uncje czekoladowych chipsów na małym ogniu w rondlu, stale mieszając, aż będzie gładka i wymieszać w pozostałej trzeciej części nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Wlać nadzienie czekoladowe w wirowy wzór na białym nadzieniu; użyj noża stołowego, aby przeciąć nadzienie i obracać je w dekoracyjny marmurowy wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Umieść patelnię springform na patelni i dodaj wystarczającą ilość wody do patelni, aby osiągnąć głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Umieść patelnię springform z kąpielą wodną do pieczenia w piekarniku i piecz, aż nadzienie zostanie ustawione, 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Po zakończeniu pieczenia wyjmij patelnię springform z łaźni wodnej i ustaw patelnię na stojaku chłodzącym na 10 minut; usuń folię z okolic patelni. Poluzuj krawędź sernika z patelni cienkim, ostrym nożem. Zwolnij sprężynę z patelni, zdejmij pierścień i pozostaw sernik do ostygnięcia jeszcze przez 15 minut. Owinąć sernik w folię i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Aby lukier, stopić 8 uncji chipsów czekoladowych w rondlu na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka, i wymieszać w śmietanie, aż będzie gładka i dobrze połączone. Zamrozić sernik lukrem i przechowywać w lodówce 10 minut, aby ustawić lukier przed podaniem. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn