Podwójny Grillowany Kurczak Zawinięty W Boczek Z Grilla
Podwójnie Grillowany boczek-zawinięty w grilla kurczak jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz d gotowany bekon, pietruszkę, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boczek Zawijany Kurczak Z Grilla, Crock-Pot Boczek Zawinięty Jabłko Grill Kurczak, oraz Skrzydełka z kurczaka zawinięte w boczek z sosem Barbecue Bourbon.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce, wymieszać razem białe składniki sosu barbecue; przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Każdą pierś kurczaka owinąć 2 plastrami boczku, rozciągając boczek, aby pokryć jak najwięcej piersi; zabezpieczyć końce boczku do kurczaka wykałaczkami.
Posypać obie strony przyprawą do grilla.
Umieść kurczaka na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut.
Posmarować 2 łyżkami sosu barbecue. Gotować 5 do 7 minut dłużej lub aż sok z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (170F). Kurczaka obrócić; posmarować pozostałym sosem barbecue.
Podawać kurczaka z białym sosem barbecue.