Czekoladowo-Wiśniowe Bułeczki Walentynkowe
Przepis czekoladowo-wiśniowe bułeczki Walentynkowe mogą zaspokoić Twoje pragnienie w mniej więcej 30 minut. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 301 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól, śmietanę, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate Cherry Valentine Torte, 10 Funt Cherry Challenge: Bułeczki Z Białej Czekolady, oraz Bułeczki Czekoladowo-Wiśniowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia i sól. Używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), pokrój masło, aż mieszanina będzie wyglądać jak drobna okruchy. Wymieszać z wiśniami, aż pokryje się mieszaniną mąki. Mieszaj w śmietanie, wanilii i jajku, aż płyn wchłonie się w mieszaninę mąki.
Włącz mieszaninę na czystą powierzchnię roboczą; lekko ugniatać 10 do 15 razy lub tylko do momentu utworzenia ciasta. Używając mąki wałka do ciasta lub poklepując rękami, rozwałkuj ciasto na gruby prostokąt 15x2 1/2 cala.
Z foremką do ciastek w kształcie serca 2 1/2 cala, Wytnij 7 bułeczek, umieszczając foremkę do ciastek w przeciwnych kierunkach bezpośrednio na ciętej krawędzi poprzedniego serca.
Umieść serca ciasta około 2 cale od siebie na nieczystej blasze. Przełożyć resztki ciasta na prostokąt 5x2 1/2 cala.
Wyciąć 2 dodatkowe kształty serca z pozostałego ciasta; umieścić na blasze ciastka.
Piec 10 do 12 minut lub po prostu, aż krawędzie są ustawione. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
W małej, zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, umieść chipsy do pieczenia; uszczelnij torbę. W innej małej, zamykanej plastikowej torbie, umieść czerwone cukierki; uszczelnij torbę. Mikrofalówka oba wypełnione Torby Na Wysokie 2 do 3 minut, ugniatanie worki dwa razy, aż topi się chipsy i cukierki.
Odetnij mały dolny róg każdej torby. Natychmiast wycisnąć worek z roztopionymi roztopionymi cukierkami, aby mżnąć roztopione cukierki nad bułeczkami. Powtórz z workiem stopionych wiórów do pieczenia.
Odstawić 10 minut; Podawać na ciepło.