Czekoladowo-Pomarańczowe Ciasteczka Kukurydziane

Czekoladowo-pomarańczowe ciasteczka kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 120. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciasteczka czekoladowo-pomarańczowe: zapakowane w Pomarańczowy Smak, Ciasteczka czekoladowo-pomarańczowe Brownie z twarogiem pomarańczowym, oraz Ciasteczka z czekoladą pomarańczową (smakują jak pomarańcza Milano, ale lepiej!).
Instrukcje
Mąkę połączyć z mąką kukurydzianą. Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajko i kolejne 3 składniki, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Przykryć i schłodzić ciasto 1 godzinę.
Uformuj ciasto na 12-calowy kłodę za pomocą papieru woskowego. Owinąć szczelnie w folię i schłodzić 8 godzin.
Pokroić dziennik w plastry o grubości 1/4 cala.
Umieść 1 cal od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec 12 minut lub do zestawu.
Przenieść do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić (około 15 minut).
Mżawka roztopione półsłodkie kromki czekolady na schłodzonych ciasteczkach.