Czekoladowo-orzechowe Blondie
Chocolate Chip and Peanut Blondies is a Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, jajka, słodko-gorzkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piłka Nożna Chocolate Chip Peanut Butter Blondies, Peanut Butter Chocolate Chip and Bacon Blondies, oraz Masło Orzechowe Frosted Chocolate Chip Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 8x8x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia.
Wymieszać 1 szklankę mąki, soli i sody oczyszczonej w średniej misce.1/2 szklanki masła rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu.
Zdjąć z ognia; dodać cukieri ubijać, aż będzie gładka. Chłodna mieszanka 2minuty; ubij w jajkach i wanilii. Używając elastycznej szpatułki, wymieszaj mieszaninę mąki, a następnie połowę orzeszków ziemnych i połowę chipsów czekoladowych.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni; posypać orzeszkami ziemnymi i kawałkami czekolady.
Blondies piec do Zloty, tester w środku wychodzi czysty, a po prostu zaczyna się odciągać od boków, około 30 minut; całkowicie schłodzić w szafce panon. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej.Przykryć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Blondie pokroić na 16 kwadratów; podawać.