Czekoladowo-Karmelowe Batoniki
Batoniki czekoladowo-karmelowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, chipsy toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Batoniki Owsiane, Czekoladowe, Maślane, Batoniki Z Płatkami Owsianymi, oraz Lepki Butterscotch Batony Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością przez 2 minuty lub aż mieszanina będzie przypominać wilgotny piasek.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać 3 łyżki czekolady i chipsy karmelowe.
Rozprowadź ciasto równomiernie na 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać ciasto orzechami; lekko nacisnąć na ciasto palcami.
Piec w 350 przez 35 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stelażu.
Pokroić na 16 2-do 3-calowych kwadratów.
Umieść pozostałe 1 łyżkę żetonów w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; Zamknij. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 1 minutę lub do stopienia. Wyciąć dziurę w 1 rogu torby; mżawka czekolady na batonach.