Czekoladowe Smakołyki Z Pajęczyny
Przepis czekoladowe smakołyki z pajęczyny mogą zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w okolicy 40 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masło, mocno pianki, czekoladowe płatki ryżowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Pajęczyny, Czekoladowe Pajęcze Babeczki, oraz Ultimate Chocolate Spiderweb Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć marshmallows, masło orzechowe, i masło w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej za pomocą rękawic kuchennych. Mieszaj energicznie mieszaninę masła orzechowego drewnianą łyżką, aż będzie gładka.
Dodać płatki zbożowe i mieszać, aż będą dobrze pokryte. Szybko wymieszać łyżkę do lekko nasmarowanej galaretki 15 x 10 cali i wcisnąć w równą warstwę. Cool 5 minut lub do firmy.
Pokrój mieszankę zbożową w okręgi za pomocą okrągłej foremki do ciastek o średnicy 3 cali. Przechowywać nadmiar mieszanki zbożowej w szczelnym pojemniku do podjadania później.
Umieść kęsy mlecznej czekolady w małej szklanej misce lub miarce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na średnim (50% mocy) 2 minuty lub aż czekolada wygląda jak to dopiero zaczyna się topić. Wymieszać czekoladę, aż będzie gładka.
Umieść kęsy białej czekolady w torebce z zamkiem błyskawicznym. Częściowo uszczelnij worek i ustaw w pozycji pionowej w małej miarce bezpiecznej dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa przy średniej (50% mocy) 1 minuta. Delikatnie ściśnij torebkę, aż będzie gładka. Wyciąć mały otwór w 1 rogu torby, aby utworzyć mały otwór.
Rozprowadzić roztopioną mleczną czekoladę na wierzchu 1 koła. Podczas gdy czekolada mleczna jest nadal miękka, mżawka biała czekolada w 3 pierścienie na wierzchu czekolady mlecznej. Zaczynając od środka, przeciągnij drewniany szpikulec przez pierścienie, aby utworzyć " sieć."Zrób to samo od nowa z pozostałymi kółkami i czekoladą. Przechowywać w lodówce 30 minut lub aż czekolada jest firma. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.