Czekoladowe Makarony

Czekoladowe Makarony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych makaronów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 19 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Bob ' s mill migdałowa mąka/Mączka, czekolada, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, Czekoladowe Makarony, oraz Czekoladowe Makarony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub nieprzywierającą folią i przygotuj torebkę z ciastem z końcówką 1/4 cala lub 1/2 cala. Większość przepisów wymaga końcówki 1/2 cala, ale miałem tylko 1/4 cala i działało dobrze.Ustaw sito na misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Połączyć cukierników, mąkę migdałową i kakao i naciśnij przez sito.Za pomocą ręcznego miksera elektrycznego ubijaj białka, aż zaczną utrzymywać swój kształt. Ubić śmietanę z kamienia nazębnego i wanilii, a następnie stopniowo dodawać cukier granulowany.Za pomocą gumowego skrobaka złóż suche składniki. Po wymieszaniu dodaj do torebki z ciastem. Rura ciasto na 1 calowe okręgi na wyłożonych arkuszy do pieczenia odstępy około 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Krem TatarskiKrem Tatarski
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Niech makarony siedzieć na około 60 minut. Zaczną tracić połysk.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. po podgrzaniu włóż makaroniki do piekarnika, zamknij drzwi i natychmiast zmniejsz ciepło do 325 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Piec około 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjmij makaroniki i przywróć ciepło piekarnika do 375 F i powtórz z drugą tacą makaroników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Niech ciasteczka ostygną całkowicie na blasze do pieczenia, a następnie ostrożnie usunąć.W przypadku ganache, doprowadzić krem na wolnym ogniu lub tylko do momentu, gdy jest gorąca i zaczyna bąbelki na brzegach w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać czekoladę, zdjąć z ognia i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Lekko ostudzić. Czekolada będzie trochę gęstnieć, gdy ostygnie. Wrzucić łyżkę czekolady ponad połowę makaronów i przykryć pozostałą część.Pozwól ganache ustawić. Oszukałem i włożyłem makarony do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn