Czekoladowe Makarony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych makaronów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 19 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Bob ' s mill migdałowa mąka/Mączka, czekolada, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, Czekoladowe Makarony, oraz Czekoladowe Makarony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub nieprzywierającą folią i przygotuj torebkę z ciastem z końcówką 1/4 cala lub 1/2 cala. Większość przepisów wymaga końcówki 1/2 cala, ale miałem tylko 1/4 cala i działało dobrze.Ustaw sito na misce.
Połączyć cukierników, mąkę migdałową i kakao i naciśnij przez sito.Za pomocą ręcznego miksera elektrycznego ubijaj białka, aż zaczną utrzymywać swój kształt. Ubić śmietanę z kamienia nazębnego i wanilii, a następnie stopniowo dodawać cukier granulowany.Za pomocą gumowego skrobaka złóż suche składniki. Po wymieszaniu dodaj do torebki z ciastem. Rura ciasto na 1 calowe okręgi na wyłożonych arkuszy do pieczenia odstępy około 1 cala od siebie.
Niech makarony siedzieć na około 60 minut. Zaczną tracić połysk.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. po podgrzaniu włóż makaroniki do piekarnika, zamknij drzwi i natychmiast zmniejsz ciepło do 325 F.
Wyjmij makaroniki i przywróć ciepło piekarnika do 375 F i powtórz z drugą tacą makaroników.
Niech ciasteczka ostygną całkowicie na blasze do pieczenia, a następnie ostrożnie usunąć.W przypadku ganache, doprowadzić krem na wolnym ogniu lub tylko do momentu, gdy jest gorąca i zaczyna bąbelki na brzegach w małym rondlu.
Dodać czekoladę, zdjąć z ognia i wymieszać, aż będzie gładka.
Lekko ostudzić. Czekolada będzie trochę gęstnieć, gdy ostygnie. Wrzucić łyżkę czekolady ponad połowę makaronów i przykryć pozostałą część.Pozwól ganache ustawić. Oszukałem i włożyłem makarony do lodówki.