Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem

Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem
Ciasteczka czekoladowe Butterfinger może być tylko deser szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, sól, Nestle ® butterfinger ® gryzie cukierki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 11 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Brownies Butterfinger, Brownies Butterfinger, oraz Butterfinger Blond Brownies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 13 x 9-calowa patelnia do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Czekolada i masło w mikrofalówce w dużej, bezpiecznej dla mikrofali misce na wysokiej (100%) mocy przez 45 sekund; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa dodatkowe 30 sekund; mieszać, aż gładkie i stopione. W razie potrzeby kuchenka mikrofalowa w dodatkowych 15-sekundowych odstępach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubij w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodawać jajka po kolei, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubić w ekstrakcie z wanilii. Stopniowo mieszać w mieszaninie mąki. Wymieszać połowę posiekanego masła. Łyżka do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Baton Cukierkowy ButterfingerBaton Cukierkowy Butterfinger
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Piec przez 30 do 35 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi z wilgotnych okruchów dołączonych. Ostudzić na stojaku drucianym przez 5 minut; posypać wierzchem pozostałym posiekanym Maślakiem. Ostudzić całkowicie przed cięciem na 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Cukierkowy ButterfingerBaton Cukierkowy Butterfinger
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 11 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn