Czekoladowe Ciasteczka Kanapkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych ciasteczek kanapkowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 333 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj 10 dni ciasteczek: czekoladowe ciasteczka kanapkowe, Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi, oraz Ciasteczka czekoladowo-czekoladowe i Nutella Cream Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasteczka: ułóż Stojaki na dolnej i górnej części piekarnika; Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W misce, za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości, połączyć cukier, mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawać masło; powoli zwiększyć prędkość miksera do średniej.
Na początku mieszanina będzie wyglądać krucho, ale nadal mieszaj przez około 8 minut i połączy się w duże grudki.
Przełożyć ciasto na dobrze obsypaną mąką powierzchnię roboczą i krótko zagnieść, a następnie wcisnąć w mały prostokąt.
Ciasto przeciąć na pół. Pracując z jednym kawałkiem na raz, rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala. Używając okrągłego noża o średnicy 1/2 cala, Wytnij okręgi. Zbierz resztki, przeroluj i pokrój jak najwięcej ciastek.
Przenieść je do blach do pieczenia.
Piec ciasteczka przez 6 minut, następnie obracać Patelnie (od góry do dołu i od przodu do tyłu) i piec 6 minut dłużej.
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika i umieścić na stojakach z drutu na kilka minut do ostygnięcia przed przeniesieniem ciastek do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Powtórz z pozostałym ciastem.
Wykonaj nadzienie: w dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na dużej prędkości, ubić masło, aż będzie lekkie i puszyste, około 3 minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i stopniowo dodawaj sól i cukier. Zeskrobać boki miski.
Dodawać barwniki spożywcze, kropla po kropli, aż nadzienie nabiera pożądanego różowego odcienia.
Przelać nadzienie do torebki z ciastem. Napełnianie rur na połowie ciastek, a następnie kanapki je razem z pozostałymi ciastkami.