Czekoladowe Ciasteczka

Czekoladowe Ciasteczka
Czekoladowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladę mleczną, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 292 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka czekoladowe z kawałkami ciemnej czekolady i kawałkami masła orzechowego, Paleo Chocolate Chunk Shortbread Cookies [z domowymi kawałkami czekolady słodzonej miodem], oraz Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Najpierw brązowy masło. Roztopić masło w średniej wielkości rondlu ze stali nierdzewnej o grubym dnie (użyj stali nierdzewnej, aby stwierdzić, kiedy masło się rumiało) na średnim ogniu. Nadal gotować, podczas gdy masło przechodzi przez różne etapy bulgotania i uwalniania wilgoci.  
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Trzepaczka często przez kilka minut. Kiedy zaczniesz czuć orzechowy aromat masła browning, i można ubijać na bok niektóre z pianki, aby zobaczyć małe rumiane kawałki na dnie patelni, zdjąć z ognia i przelać do miski. Nie zgrzytaj w tym momencie, ponieważ masło łatwo przechodzi z rumianego do przypalonego.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W misce umieścić mąkę, sól, sodę oczyszczoną i cynamon i energicznie ubić. 3 Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Do miski stand-up miksera wlać rumiane masło (jeśli nie masz miksera, możesz po prostu ubić ręcznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać cukry i ubić na gładką masę.  
6
Dodać jajka, ubijając po każdym dodaniu.  
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
7
Dodaj ekstrakt z wanilii i beat przez 3 więcej minut. 4 mieszamy mieszaninę mąki z mieszaniną cukru maślanego jedną trzecią na raz. Wymieszać kawałki czekolady i orzechy (jeśli używasz). Do tego momentu możesz zrobić z wyprzedzeniem dzień lub dwa i przechowywać ciasto ciasteczkowe w lodówce, aż będzie gotowe do gotowania. 5-liniowe arkusze ciastek z Silpatem lub pergaminem (lub po prostu lekko posmarowane masłem arkusze ciastek. Łyżka się heaping kawałki łyżki ciasta na arkuszach cookie, oddzielone przez co najmniej 2 cali, pozwalając miejsca na ciasteczka do rozprzestrzeniania się jak gotować.  Być może będziesz musiał pracować partiami. 6 gotować w temperaturze 177° przez około 12 minut, krawędzie ciastek powinny być tylko trochę rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Wyjąć z piekarnika, ostudzić na blasze ciastka przez 5 minut. Następnie usuń ciasteczka, aby całkowicie ostygły na stojaku. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn