Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym
Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wanilię, cukier puder, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Rezerwa 12 z masła orzechowego cup cukierki do dekoracji. Grubo posiekać Pozostałe cukierki; mieszać do ciasta. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
W średniej misce, beat cukier puder, masło orzechowe, masło i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać śmietanę do ubijania; ubijać, aż lukier będzie gładki i można go smarować. Lodowe babeczki.
Wytnij reserved peanut butter cup cukierki na pół; udekoruj każdą babeczkę 1 pół cukierka.