Czekoladowe Babeczki Solone Karmelem
Solone karmelowe babeczki czekoladowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz karmelową polewę, bitą polewę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowy Pączek I Lody Czekoladowe Babeczki, Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Z Gorącą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, jajka i szpinak purée z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając około trzech czwartych pełne.
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tuż przed podaniem rozprowadzić na każdej babeczce około 2 łyżek ubitej polewy; skropić 1/4 łyżeczki polewy karmelowej.