Czekoladowe Babeczki Mandarynkowe Cannoli

Czekoladowe Babeczki Mandarynkowe Cannoli
Przepis czekoladowe mandarynkowe babeczki Cannoli może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera ricotta, kakao w proszku, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym, Babeczki Cannoli czekoladowe z lukrem malinowym Ricotta, oraz Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia mini cupcake pan z 24 mini Cupcake liners lub regularnej wielkości cupcake pan z 12 Cupcake liners.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski. Odstaw miskę na bok. W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym wymieszaj wodę, majonez i kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszankę granulowanego cukru i mąki i wymieszać na średniej prędkości przez 2 minuty. Za pomocą skrobaka miski, złożyć w chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wypełnij wkładki cupcake dwie trzecie pełne z ciasta i piec do złotego i pieczone przez, 25 do 35 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Do nadzienia: w misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, połącz ser ricotta, cukier puder i skórkę mandarynki na małej prędkości, aż wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Przez CiastoPrzez Ciasto
MandarynkaMandarynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W przypadku ganache: doprowadzić do lekkiego wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Natychmiast wyjąć z ognia i zalać chipsy czekoladowe w szklanej lub żaroodpornej misce. Delikatnie mieszaj mieszaninę, aż wszystkie kawałki czekolady się stopią. Ustaw w lodówce, aby przyspieszyć proces chłodzenia i zagęszczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Mandarynki kandyzowane: pokrój mandarynki na 12 średnio cienkich plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
8
W średnim rondlu posypać grubą warstwą cukru i ułożyć plastry mandarynki w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Posypać kolejną grubą warstwą cukru na wierzchu plastrów mandarynki i gotować owoce na średnim ogniu, aż karmel w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Wyjmij patelnię z ognia i usuń plastry mandarynki na żaroodporną płytę za pomocą szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Aby złożyć: Rdzeń cupcakes biorąc mały nóż do środka każdej z nich i cięcia w okręgu od góry do dołu ciasta. Wypełnij tę dziurę serem mandarynkowym, aż nadzienie dotrze do górnej części ciasta. Za pomocą noża umieść niewielką ilość czekoladowego ganache na górze babeczki w pobliżu nadzienia. Do nadzienia włóż klin ciastka Tuile i udekoruj plasterkiem kandyzowanej mandarynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
MandarynkaMandarynka
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
12
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż arkusz ciastek pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem na łopatkę, masło śmietankowe i cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Dodać białka, po jednym na raz, zeskrobując boki miski po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Dodaj ekstrakt waniliowy i mąkę i wymieszaj, aż wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
16
Za pomocą przesuniętej szpatułki rozłóż ciasto tuile cookie na wyłożonej blasze ciastek do grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
17
Piec na złoty kolor, 10 do 15 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
18
Wymieszaj Fioletowy barwnik spożywczy, wódkę i skrobię kukurydzianą, aż do uzyskania pożądanej konsystencji farby bezpiecznej dla żywności. Za pomocą średniej okrągłej szczotki rozpryskaj farbę na ciastku tuile w abstrakcyjny sposób. Rozbij ciastko na niedoskonałe kształty (około 3-calowe kawałki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni

Składniki

2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1stick2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySkrobia kukurydzianaSkrobia kukurydziana4Opcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyFioletowy barwnik spożywczyFioletowy barwnik spożywczy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCukier granulowanyCukier granulowany2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzez ciastoprzez ciasto1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych3mandarynki, zeszklonemandarynki, zeszklone3mandarynkimandarynki1(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWódkaWódka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigorąca wodagorąca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn