Czekoladowa Wstążka Bananowy Bochenek

Czekoladowa Wstążka Bananowy Bochenek
Czekoladowa Wstążka Banan Bochenek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 5G białka, oraz 10g tłuszczu. Mieszanka półsłodkich kawałków czekolady, soli, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Świąteczny Bochenek Wstążki, Bochenek Wstążki Żurawinowej, oraz Bochenek Bananowo-Czekoladowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić masło i cukier do kruchości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić w bananach, jogurcie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
WaniliaWanilia
JogurtJogurt
JajkoJajko
3
Mąkę połączyć, sodę oczyszczoną, sól i cynamon; stopniowo dodawać do masy maślanej aż do zwilżenia. Złóż chipsy z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki Z Masłem OrzechowymFrytki Z Masłem Orzechowym
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
MasłoMasło
SólSól
4
Wyjmij 1 szklankę ciasta do małej miski; mieszaj czekoladę, aż będzie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wlać połowę pozostałego zwykłego ciasta do 9-in. x 5 po. patelnia bochenkowa pokryta sprayem do gotowania; wierzch połową ciasta czekoladowego. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Przetnij ciasto nożem, aby wirować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn