Czarno-białe Wiatrówki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Czarno-białe Wiatraczek spróbować. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 6 centów za porcję. Jeśli masz sól, mąkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Szynka Wiatraczek Czarny Las, Szynka Wiatraczek Czarny Las, oraz Black Bean Pinwheels.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić.
Zmiksować masło i cukier, ubić żółtko, mleko i wanilię.
Ciasto podzielić na dwie części. Pozostawić jedną część maślaną i żółtą, drugą połowę należy dodać do niej roztopione wiórki czekoladowe. (Stopić w kuchence mikrofalowej lub nad wrzącą wodą w podwójnym kotle, uważając, aby nie przypalić lub spalić). Schłodzić obie połówki ciasta.
Rozwiń Czarne i białe sekcje osobno, każda między dwoma arkuszami woskowanego papieru.
Zwiń w prostokąty o grubości 1/4 cala.
Umieść czarny na białej rolce razem, tak samo jak twardy wałek galaretki, usuwając środkowy papier woskowy. Uformować w jednolitą rolkę, schłodzić ciasto do jednej godziny.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Pokroić schłodzone ciasto na 1/8 cala grube plastry.
Piec na nieczystych arkuszach ciasteczek w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 5 do 7 minut.