Czarna fasola i ryż
Czarna fasola i ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 517 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz Goya złote wino do gotowania, ocet goya, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryż i czarna fasola (kuchenka Do Gotowania ryżu), Czarna Fasola I Ryż, oraz Czarna fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj 1/4 szklanki wody do rondla 4 quart na średnim ogniu.
Dodaj pierwsze 10 składników do garnka. Doprowadzić mieszaninę fasoli do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą, o 10 protokół. Wyrzucić liść laurowy; fasolę doprawić Adobo.
Fasolę podziel równomiernie między talerze. Ugotowany ryż podziel równomiernie między talerze obok fasoli.