Czapki Napoleona

Czapki Napoleona
Czapki Napoleona mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 42 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz białka, masło, jajko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Czapki Napoleona, Karmelowe Czapki, oraz Kapelusze Czarownic dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier granulowany, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajko i ubić do dobrze wymieszanego. Wymieszaj mąkę, a następnie ubijaj, aż ciasto się połączy. Przykryć miskę i schłodzić, aż ciasto będzie twarde, ale nadal giętkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W międzyczasie, w robocie kuchennym, wirować cukier puder i pastę migdałową do wymieszania. W głębokiej misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości (umyć i osuszyć ubijaki po wyrobieniu ciasta, jeśli używasz tego samego miksera), ubijać białka, aż utrzymają miękkie szczyty. Delikatnie wymieszać mieszaninę migdałów i pasty, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni, za pomocą mąki wałka do ciasta, rozwałkuj około połowy ciasta naraz do grubości około 1/16 cala. Z mąką, 2-do 3-calowy okrągły nóż, wyciąć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Miejsce o 1 cal od siebie na masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Umieścić około 1 łyżeczki mieszanki migdałów w środku każdej rundy, a następnie złożyć brzegi nad nadzieniem w kierunku środka, aby utworzyć trójkątny kształt kapelusza. Palcami uszczypnij rogi, aby je uszczelnić. Zebrać nadmiar ciasta w piłkę, reroll, i wyciąć więcej ciastek; wypełnić i złożyć. Powtórz, aby zwinąć pozostałe ciasto i wypełnić i uformować ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Piec ciasteczka w piekarniku 325, aż złoty kolor brązowy, 18 do 20 minut; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełącznik pozycji patelni w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 5 minut, a następnie użyj szerokiej szpatułki, aby przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn