Cytrynowy Pudding Poke Cake

Cytrynowy Pudding Poke Cake
Cytrynowy Pudding Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Mieszanka białek, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant & Pie nadzienie, ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Cytrynowy Pudding Poke Cake, Pudding Poke Cake, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 13x9-calowej patelni do pieczenia, za pomocą białek, wody i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast wbij otwory przez ciasto na dno patelni okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. (Lub szturchnij otwory plastikową słomką do picia, używając ruchu obrotowego, aby wykonać duże otwory.) Otwory powinny być w odstępach 1-calowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty. Natychmiast wlać około połowy cienkiej masy budyniowej równomiernie na ciepłe ciasto i do otworów, aby paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Pozostaw pozostałą masę budyniową, aż lekko zgęstnieje. Łyżka na wierzchu ciasta, wirując do" mróz " ciasto.
6
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
7
Pokrój na 24 kwadraty. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn