Cytrynowy Pudding Poke Cake

Cytrynowy Pudding Poke Cake
Cytrynowy Pudding Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Mieszanka białek, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant & Pie nadzienie, ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Cytrynowy Pudding Poke Cake, Pudding Poke Cake, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 13x9-calowej patelni do pieczenia, za pomocą białek, wody i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast wbij otwory przez ciasto na dno patelni okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. (Lub szturchnij otwory plastikową słomką do picia, używając ruchu obrotowego, aby wykonać duże otwory.) Otwory powinny być w odstępach 1-calowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty. Natychmiast wlać około połowy cienkiej masy budyniowej równomiernie na ciepłe ciasto i do otworów, aby paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Pozostaw pozostałą masę budyniową, aż lekko zgęstnieje. Łyżka na wierzchu ciasta, wirując do" mróz " ciasto.
6
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
7
Pokrój na 24 kwadraty. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn