Cytrynowy Fettuccine z brokułami i pancettą "grzanki"

Cytrynowy Fettuccine z brokułami i pancettą "grzanki" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 21g białka, oraz 43g tłuszczu. 127 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka skórki cytrynowej, fettuccine, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Cytrynowy Fettuccine z brokułami i pancettą "grzanki", Pieczona zupa marchewkowa z grzankami pancetta, oraz Fettuccine z fasolą i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sauté pancetta w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, aż prawie chrupiące i brązowe.
Transfer na ręczniki papierowe.
Brokuły gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż chrupiące-miękkie, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść brokuły do średniej miski.
Dodać makaron do tej samej wrzącej wody; gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić makaron; powrócić do tego samego garnka.
Dodaj kolejne 5 składników. Wrzucić na małym ogniu płaszcz.
Dodać pancetta, brokuły, i ser; wrzucić do blend. Doprawić makaron pieprzem.
Jeśli cienko pokrojona pancetta jest wszystkim, co jest dostępne, nie kroić go. Po prostu rozdrobnij go grubo po smażeniu.