Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo–serowym
Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-śmietankowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, masło, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-serowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Line 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki z wkładkami papierowymi.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce, odstawić na bok.
Umieść 1 1/4 szklanki cukru i masła w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina będzie przewiewna i jasna w Kolorze, około 5 do 7 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać wiosło i boki miski.Przywróć mikser do średniej prędkości i dodaj żółtka 1 na raz, czekając na całkowite włączenie każdego żółtka przed dodaniem następnego.
Dodaj skórkę i wanilię i beat aż włączone. Zatrzymać mikser i zeskrobać wiosło i boki miski.
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Dodać połowę mleka i wymieszać aż do momentu włączenia. Kontynuuj pozostałą mieszaninę mąki i mleka, na przemian, aż wszystkie składniki zostaną włączone i gładkie.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i odstawić.Umyć i wysuszyć miskę miksera stojącego.
Białka umieścić w misce, przymocować do miksera stojącego i zamocować mikser za pomocą uchwytu trzepaczki.
Ubij białka na dużej prędkości, aż powstaną średnie szczyty, około 1 minuty.
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, o 45 sekund do 1 minuty więcej. Zatrzymaj mikser.Używając gumowej szpatułki, złóż jedną czwartą białek do zarezerwowanego ciasta, aż do równomiernego włączenia; delikatnie złóż pozostałe białka, aż do połączenia i nie pozostanie Żadna kieszeń białego.Podziel ciasto między studnie muffinowe (studnie będą w połowie pełne).
Umieść patelnie na stojaku obok siebie i piec, obracając Patelnie od przodu do tyłu i z boku na bok w połowie czasu gotowania, aż babeczki będą lekko rumiane, a tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty, łącznie około 16 do 18 minut.Ustaw patelnie na stojaku z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 10 minut.
Umieść Serek i masło w czystej misce miksera stojącego, zamocuj mikser za pomocą uchwytu łopatkowego i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie lekki, puszysty i w pełni włączony, około 3 minut.Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.
Dodać cukier puder, wanilię, skórkę z cytryny i sok. Włącz mikser do niskiego poziomu i mieszaj, aż cukier zostanie włączony, o 30 sekund.Zatrzymać mikser i ponownie zeskrobać boki miski i wiosła. Włącz mikser do średniej prędkości i wymieszać, aż lukier będzie kremowy i puszysty, o 3 protokół.Ostudzić schłodzone babeczki i posypać okruchami gingersnap, jeśli używasz. Jeśli nie planujesz zjeść babeczek w ciągu 4 godzin, przechowuj je w lodówce, aż lukier będzie sztywny, a następnie namiotuj luźno folią do 3 dni.
Pozostaw babeczki w temperaturze pokojowej przez około 45 minut, aby się ochłodzić przed podaniem.