Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo–serowym

Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo–serowym
Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-śmietankowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, masło, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-serowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Line 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki z wkładkami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść 1 1/4 szklanki cukru i masła w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina będzie przewiewna i jasna w Kolorze, około 5 do 7 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać wiosło i boki miski.Przywróć mikser do średniej prędkości i dodaj żółtka 1 na raz, czekając na całkowite włączenie każdego żółtka przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj skórkę i wanilię i beat aż włączone. Zatrzymać mikser i zeskrobać wiosło i boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać połowę mleka i wymieszać aż do momentu włączenia. Kontynuuj pozostałą mieszaninę mąki i mleka, na przemian, aż wszystkie składniki zostaną włączone i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
7
Przenieść mieszaninę do dużej miski i odstawić.Umyć i wysuszyć miskę miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Białka umieścić w misce, przymocować do miksera stojącego i zamocować mikser za pomocą uchwytu trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Ubij białka na dużej prędkości, aż powstaną średnie szczyty, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, o 45 sekund do 1 minuty więcej. Zatrzymaj mikser.Używając gumowej szpatułki, złóż jedną czwartą białek do zarezerwowanego ciasta, aż do równomiernego włączenia; delikatnie złóż pozostałe białka, aż do połączenia i nie pozostanie Żadna kieszeń białego.Podziel ciasto między studnie muffinowe (studnie będą w połowie pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Umieść patelnie na stojaku obok siebie i piec, obracając Patelnie od przodu do tyłu i z boku na bok w połowie czasu gotowania, aż babeczki będą lekko rumiane, a tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty, łącznie około 16 do 18 minut.Ustaw patelnie na stojaku z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
1
Umieść Serek i masło w czystej misce miksera stojącego, zamocuj mikser za pomocą uchwytu łopatkowego i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie lekki, puszysty i w pełni włączony, około 3 minut.Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cukier puder, wanilię, skórkę z cytryny i sok. Włącz mikser do niskiego poziomu i mieszaj, aż cukier zostanie włączony, o 30 sekund.Zatrzymać mikser i ponownie zeskrobać boki miski i wiosła. Włącz mikser do średniej prędkości i wymieszać, aż lukier będzie kremowy i puszysty, o 3 protokół.Ostudzić schłodzone babeczki i posypać okruchami gingersnap, jeśli używasz. Jeśli nie planujesz zjeść babeczek w ciągu 4 godzin, przechowuj je w lodówce, aż lukier będzie sztywny, a następnie namiotuj luźno folią do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
Cukier PuderCukier Puder
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
WaniliaWanilia
SokSok
CukierCukier
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pozostaw babeczki w temperaturze pokojowej przez około 45 minut, aby się ochłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione babeczki. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn