Cytrusowo-wołowe smażenie z marchewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażyć cytrusy i wołowinę z marchewką. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 27g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz olej sezamowy, stek z polędwicy, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cytrusowo-Wołowy Stir-Fry Z Marchewką (Ww), Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.
Instrukcje
Wołowinę umieścić w płytkim naczyniu; polać wołowiną 2 łyżkami sosu sojowego. Obróć się, aby całkowicie płaszcz.
Niech marynować 15 minut w lodówce.
W małej misce wymieszać sok pomarańczowy, cukier, 2 łyżki sosu sojowego, ocet, skórkę pomarańczową i czerwoną paprykę. Wymieszać trzepaczką.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodać wołowinę i gotować 6 protokół.
Zdjąć z ognia i umieścić na półmisku; zachować ciepło.
Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej; dodać marchew i cebulę. Gotować 7 minut lub aż marchew jest lekko rumiane i chrupiące-przetargu, często mieszając. Zwiększ ciepło do wysokiej; dodaj wołowinę i jej soki oraz mieszaninę soku pomarańczowego. Gotować 3 protokół lub aż lekko zgęstnieje.