Cynamonowy Bochenek Kokosowy
Cynamonowy Bochenek kokosowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 5G białka, oraz 15g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pod ręką śmietanę, mielony cynamon, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cynamonowy Bochenek, Cynamonowy Bochenek Orzechów, oraz Cynamonowy Bochenek dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj kokos, brązowy cukier i cynamon.
Odmierz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól do miski; dobrze wymieszaj.
W misce ubij jajka na pianę. Ubij w oleju i cukrze. Mieszanka w śmietanie.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż się połączą. Umieść 1/2 ciasta na dnie wysmarowanej tłuszczem bochenka o wymiarach 9 x 5 x 3 cale.
Posyp 1/2 mieszanki cynamonu na cieście. Na wierzch z pozostałym ciastem, wkładając tu i tam pociągnięcia.
Posyp pozostałą mieszanką cynamonu na wierzchu.
Przetnij ciasto nożem, aby uzyskać wirujący, marmurkowy efekt.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę. Po Bochenek stoi przez 10 minut, wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojaku.